Huidproblemen

Wil je voor eens en voor altijd op natuurlijke wijze afrekenen met huidproblemen en een oprecht “wauw”-effect ervaren? Met mijn holistische behandeltrajecten, die met name gericht zijn op anti-aging en het aanpakken van huidveroudering van binnenuit, behaal ik zonder cosmetische ingrepen, op natuurlijke wijze, geweldige resultaten.

Binnen mijn trajecten ontvang je specialistische behandelingen die zijn uitgekozen op basis van de wensen en behoeften van jouw huid en lichaam. Ik besteed daarnaast uitgebreid aandacht aan adviezen voor het gebruik van thuisproducten. Door die adviezen op te volgen, naast de behandelingen die ik geef, kun je een complete transformatie ondergaan op het gebied van huidverjonging én jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

Boek een intake

Intakes

Mijn werkwijze

Om huidproblemen écht aan te pakken, is er meer nodig dan een enkel bezoek aan een huidspecialist. Ik doe daarbij geen half werk. Als ik iets doe, doe ik het goed en dat is ook wat mijn klanten van mij verwachten. Om aan die verwachting te kunnen voldoen, werk ik met huidtrajecten. Je kiest eerst voor een van de twee intake mogelijkheden. Vervolgens stel ik een passend en gepersonaliseerd huidtraject op. Je kunt daarbij kiezen uit twee trajecten.
Wil je voordat je een commitment aangaat door middel van een huidtraject liever eerst kennismaken met mijn werkwijze? Kies dan een van de twee facial opties. 

  • Collageen & Vitamines analyse Light
  • Collageen & Vitamines analyse Deep

Trajecten

  • Anti age | Duur: 6 maanden
  • Anti age & Health | Duur: 10 maanden

Facials

  • Personalised Facial
  • Esse Probiotic Facial

Begin je de eerste lijntjes in je huid te zien of heb je last van een slappe huid? Dit kan natuurlijk komen door het natuurlijke proces van het ouder worden. Het kan echter ook te maken hebben met stress, ziekte, medicatie, interne factoren (zoals alcohol en roken) of externe factoren (zoals milieuomstandigheden of een onjuiste huidverzorging). Het ervaren van de eerste tekenen van ouderdom kan even schrikken zijn, maar geen zorgen! Na een gedegen analyse van de huid zal ik het juiste behandeltraject voor je kunnen samenstellen en oogt je huid aan het eind van het traject juist jonger!

Anti-aging, slappe huid en rimpels

Boek een intake

Resultaten

Pigmentvlekjes en ouderdomsvlekken worden vaak voor het eerst gesignaleerd op het voorhoofd en de bovenlip, maar uiteindelijk ook op de handen. Omdat de oorzaak van pigment niet altijd bekend is, kunnen deze vlekken lastig te behandelen zijn. Daarom doe ik altijd eerst onderzoek naar de oorzaak van pigment en ouderdomsvlekken. Mogelijke oorzaken zijn hormonen door anticonceptie of zwangerschap, langdurige blootstelling aan UV-stralen, overmatig zonnebanken, medicatie en ouderdom. Tevens onderzoek ik de diepte van pigment. Met deze informatie stel ik een persoonlijk huidtraject voor jou samen om ervoor te zorgen dat bestaande pigmentatie vermindert en nieuwe pigmentatievorming wordt verminderd.

Pigment en ouderdomsvlekken

Boek een intake

Resultaten

Heb je last van oneffenheden zoals rode vaatjes op je gezicht of kleine steelwratjes? Dat kan komen door een zwak vatensysteem, hormonen, alcohol, roken, temperatuurwisselingen of een onjuiste huidverzorging. Schoonheidsstudio 072 onderzoekt de onderliggende oorzaak en stelt vervolgens een gepersonaliseerd huidtraject samen. Hierbij is er ook aandacht voor productadvies voor thuis zodat je thuis ondersteunende en vaatverstevigende producten kunt gebruiken. In combinatie met de specialistische behandelingen uit het huidtraject helpt Schoonheidsstudio 072 je van je klachten af.

Oneffenheden zoals rode vaatjes of steelwratjes

Boek een intake

Resultaten

Heb je last van een grauwer geworden huid sinds je rookt, mis je kleur in je gezicht of heb je last van een verminderde doorbloeding in je wangen? Met een huidscan kan ik vaststellen waar het probleem zich voordoet en wat de onderliggende oorzaak van het probleem is. Vervolgens kan ik het probleem verhelpen met een gepersonaliseerd behandelplan. Daar heb ik jou natuurlijk ook voor nodig en ik zal er in mijn adviezen dan ook geen doekjes omwinden en jou adviseren de handdoek in de ring te gooien wat roken betreft.  

Grauwe huid en rokershuid

Boek een intake

Resultaten

Heb jij snel last van rode wangen bij koude of warme temperaturen, die soms gepaard gaan met ontstekingen of opvlammend eczeem? Reageert je huid snel op verschillende huidverzorgingsproducten? Dit kan te maken hebben met een zwakkere huidbarrière, een disbalans in de darmen/het lichaam, alcohol, medicatie, weersinvloeden of een verkeerd gebruik van huidverzorgingsproducten. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de huidaandoeningen van binnenuit komt en in combinatie met een verkeerde huidverzorging ontstaat. Het behandeltraject van Schoonheidsstudio 072 is daarom gefocust op herstel van het huidmicrobioom en het geven van gedegen adviezen op het gebied van leefstijl en productgebruik. 

Gevoelige huid, eczeem en rosacea

Boek een intake

Resultaten

Een onzuivere huid, grove poriën en acne behoren tot de meest voorkomende huidproblemen en kunnen op zowel jonge als oude leeftijd zeer vervelend zijn. Deze problemen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals een verkeerde huidverzorging, hormonale schommelingen, voeding, leefstijl, een vitaminetekort of het gebruik van bepaalde medicijnen. Met een huidanalyse onderzoeken we eerst waar de verstoppingen zitten en of er eventueel een propionibacterium in de huid zit. Vervolgens kan ik een op maat gemaakt behandeltraject samenstellen om jou van je klachten af te helpen.
 

Acne, onzuivere huid en grove poriën 

Boek een intake

Resultaten

Website design by  Stories to stay

© 2024 Schoonheidsstudio 072

Teksten door  Beautyclick