Mijn visie

Bij Schoonheidsstudio 072 ben ik gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidproblemen, zoals huidveroudering, pigmentatie, grove poriën, oneffenheden, gevoelige huid, rosacea en eczeem. Omdat er voor deze huidproblemen geen snelle, kant-en-klaar oplossing bestaat en ik mijn klanten wél resultaat wil bieden, werk ik met huidtrajecten op maat. Mijn klanten gaan met zo’n traject echt een commitment aan om samen met mij hun huidproblemen middels meerdere behandelingen te verhelpen. De trajecten die ik bied zijn volledig “carte blanche” zodat ik een traject zeer specifiek kan afstemmen op de individuele problemen en behoeften van de klant en de klant een totale transformatie als resultaat kan verwachten.

Lees meer

Mijn unieke werkwijze

Omdat ik ervan overtuigd ben dat we voor een effectieve en langdurige aanpak van huidproblemen een echte commitment moeten aangaan, bied ik huidtrajecten op maat aan. Hierdoor ziet ieder traject er weer anders uit. Ik start wel altijd met een intakegesprek, waarbij je kunt kiezen uit twee verschillende intake mogelijkheden, en stel aan de hand daarvan een gepersonaliseerd huidtraject voor iemand samen. Zo’n huidtraject bevat een bloedanalyse, e-boek, gift, korting op producten en een samenstelling van verschillende specialistische behandelingen, denk aan: bindweefselmassage, medische microneedling, peeling, ledtherapie, carboxy, green peels, coagulatie therapie en wenkbrauwen. 

De intake

Tijdens het intakegesprek brengen we jouw problemen en wensen in kaart. Dit is voor mij belangrijke informatie omdat het de basis vormt van het huidtraject. Met die informatie kan ik doelgerichter werken en doelgerichter productadvies geven. Zo kunnen we samen recht op jouw huidverbeteringsdoel afgaan!

Je kunt kiezen uit twee verschillende intakegesprekken.

Bekijk de intakes →

De intake

Boek een intake

Intakes 

Ga terug →

Collageen & Vitamines analyse Light 

Bestaande uit een vragenlijst die ik samen met de klant doorneem om disbalansen te constateren en deze door te vertalen naar een op maat gemaakt huidtraject.

GRATIS

Collageen & Vitamines analyse Deep 

Bestaande uit een bloedanalyse waarmee disbalansen en huidveroudering aan de binnenkant direct waarneembaar zijn. Deze informatie helpt bij het samenstellen van de juiste behandelingen voor het op maat gemaakte huidtraject. 

€47,00

Tijdens het intakegesprek brengen we jouw problemen en wensen in kaart. Dit is voor mij belangrijke informatie omdat het de basis vormt van het huidtraject. Met die informatie kan ik doelgerichter werken en doelgerichter productadvies geven. Zo kunnen we samen recht op jouw huidverbeteringsdoel afgaan!

Je kunt kiezen uit twee verschillende intakegesprekken.

BEKIJK DE INTAKES →

De intake

Boek een intake

INTAKES 

Ga terug →

Collageen & Vitamines analyse Light 

Bestaande uit een vragenlijst die ik samen met de klant doorneem om disbalansen te constateren en deze door te vertalen naar een op maat gemaakt huidtraject.

GRATIS

Collageen & Vitamines analyse Deep

Bestaande uit een bloedanalyse waarmee disbalansen en huidveroudering aan de 
binnenkant direct waarneembaar zijn. Deze informatie helpt bij het samenstellen van 
de juiste behandelingen voor het op maat gemaakte huidtraject. 

€47,00

Het traject

Na de intake kun je kiezen uit twee huidtrajecten: een traject van zes maanden en een traject van tien maanden. Omdat ik de trajecten op basis van een uitgebreide huidanalyse personaliseer en zeer nauw afstem op de wensen en behoeften van mijn klanten, ziet elk traject er weer anders uit. Ik maak binnen mijn trajecten gebruik van de verschillende specialisaties en behandeltechnieken die ik in huis heb. Op die manier kan ik een traject zeer specifiek richten op een huidprobleem en werken aan de oplossing, waarbij de huid en het lichaam weer in optimale conditie komen. 

Het traject

De behandelmethoden

In een traject kunnen er verschillende behandelmethoden worden toegepast.

Medische Microneedling

Een 100% natuurlijke vorm van huidverbetering van binnenuit om jouw huid steviger, gladder en egaler te maken en roodheid, pigmentvlekken en littekens te verminderen. Met een speciale microneedling pen, de SkinPen, worden microperforaties in de huid gemaakt, wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. 

Bio peel kruidenpeeling

Geef je huid weer een gezonde glow met de 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen die op de huid wordt aangebracht om de huid van binnenuit te ontgiften en de doorbloeding en celvernieuwing te stimuleren. 

Fruitzuurpeeling

Je huid ziet er weer vol en glad uit na een fruitzuurpeeling: een behandeling waarbij fruitzuren op de huid worden aangebracht om de bovenste laag dode huidcellen te verwijderen. Voor het verbeteren van de doorbloeding, het verminderen van ontstekingen, acne, littekens en pigmentvlekjes, zeer diep reinigen van de poriën, het stimuleren van celvernieuwing en intensief hydrateren van de huid. 

Bindweefselmassage

Een zeer diepe massage van gezicht, nek en schouders om het bindweefsel van de huid aan te zetten tot vernieuwing. Daarmee ga je huidveroudering tegen, stimuleer je de doorbloeding en aanmaak van collageen en verbetert de algehele conditie van de huid.

Medische led-therapie

Een technologie die is ontworpen door een neurowetenschapper, waarbij met zeer krachtig rood licht lichtenergie aan de huid wordt afgegeven om de bloedcirculatie te bevorderen, de collageenproductie te stimuleren en cellen te activeren. Stimuleert de productie van melatonine, heeft een stressverlagende werking en draagt bij aan een egale huid, betere hydratatie en een energieker, vitaler gevoel.

PRX-T33 peeling

Een peeling die voorzichtig in de huid wordt gemasseerd, waarbij de huid van binnenuit revitaliseert door de unieke samenstelling van TCA en H202 die beide tot diep in de huid kunnen doordringen. Zorgt voor een afname van rimpels, slappe huid en grove poriën en stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid waardoor de totale conditie van je huid verbetert.

Green sea peel

Een 100% biologische peel met zeer sterke werking die op het gezicht wordt aangebracht. Verbetert de doorbloeding en helpt littekens, pigmentvlekjes, oneffenheden, acne en grove poriën op effectieve wijze aan te pakken.

Tele gone 2.0 (steelwratjes en couperose)

Een behandeling met het T-away2 apparaat waarbij met een zeer fijn naaldje op een veilige manier warmte wordt veroorzaakt in de probleemzones. Om verschillende huidoneffenheden te laten verwijderen, zoals couperose, bloedblaasjes, steelwratjes, spider naevus en kleine ouderdomsvlekjes.

Boek een intake

Facials

Wil je voordat je een commitment aangaat door middel van een huidtraject liever eerst kennismaken met mijn werkwijze? Kies dan een van de twee facial opties. Met deze facials ben je verzekerd van mijn kwaliteit én geven we je huid alles wat deze op dat moment nodig heeft. 

Heb je last van een droge huid, de eerste tekenen van huidveroudering of acne? Kan je huid wel een grondige reiniging gebruiken en is het tijd om onzuiverheden te verwijderen en poriën te ontstoppen? Een facial is een schoonheidsbehandeling gericht op het reinigen, verzorgen en verjongen van de huid. 

Facials

Facial behandelingen

Boek een intake

Personalised Facial (60 minuten)  

Een compleet op de huid afgestemde basis facial. Bestaat uit een gelaatsmassage, reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, serum, wenkbrauwstyling en (oog)masker.

€89,00

Esse Probiotic Facial (65 minuten)

Een totale facial met uitgebreide gezichtsmassage. Bestaat uit reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, serum, (oog)masker en het modellen van de wenkbrauwen. Perfect voor een zeer gevoelige huid of huid die volledig uit balans is. 

€119,50

Voeg er gerust een of meerdere van onze extra’s aan toe…

Combineer je facial met een van de extra’s:

  •  Bovenlip of kin harsen €12,00
  • Wenkbrauwen harsen €12,00
  • Wimpers verven €12,00
  • Wenkbrauwen verven €12,00
  • Wenkbrauwen harsen €12,00
  • Wenkbrauwen modellen €12,00
  • Bovenlip waxen €12,00

Om de huid en algemene gezondheid van mijn klanten op nog meer manieren te kunnen verbeteren, ben ik de opleiding tot hormoontherapeut gestart. Een hormoontherapeut is gespecialiseerd in het optimaliseren van de hormonale balans door voeding en leefstijl, voor vrouwen die te kampen hebben met hormonale klachten. Door hormoonniveaus te verlagen of juist te verhogen, kunnen bepaalde aandoeningen worden behandeld, bepaalde symptomen verminderen en gewenste effecten worden behaald. Hierbij focus ik me voornamelijk op de problemen van vrouwen in de overgang en vrouwen met PCOS.

Hormoontherapie bij vrouwen in de overgang →

Hormoontherapie (coming soon)

Hormoontherapie bij vrouwen met PCOS →

Hormoontherapie bij vrouwen in de overgang

Ga terug →

De overgang kan vervelende klachten met zich meebrengen, zoals opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingswisselingen en versnelde huidveroudering. Ook kun je tijdens de overgang last krijgen van slaapproblemen, geheugenproblemen, botverlies, hart- en vaatziekten en een verminderd libido. Hormoontherapie kan vrouwen in de overgang helpen om deze klachten en risico’s te verminderen. 

Hormoontherapie bij vrouwen met PCOS

Ga terug →

Is er bij jou PCOS geconstateerd en heb je daardoor last van een onregelmatige menstruatie, vruchtbaarheidsproblemen, acne, overmatige haargroei, gewichtstoename of moeite met afvallen? Wil je graag van deze klachten af? Met hormoontherapie kun je de hormonale disbalans herstellen. Hormoontherapie kan op die manier helpen bij het reguleren van de menstruatiecyclus, het verbeteren van de vruchtbaarheid en het verminderen van overmatige haargroei en acne. Bovendien kan hormoontherapie indirect bijdragen aan het verbeteren van de gewichtsbeheersing doordat de metabole functie en insulinegevoeligheid van het lichaam verbeteren. 

Website design by  Stories to stay

© 2024 Schoonheidsstudio 072

Teksten door  Beautyclick