Mijn werkwijze

Holistische huidverbetering

 

Ik ben van mening dat je pas huidverbetering kan creëren als jouw lichaam helemaal in balans is. Als je van binnen stress ervaart of bepaalde nutriënten mist, kan je niet verwachten dat je huid "een marathon" kan gaan rennen met huidverbetering.  Start eerst met een uitgebreide kennismakingsbehandeling als je inzicht wilt krijgen in jouw gezondheid & status van jouw huid.

Voor huidverzorging heb ik gekozen voor clean skin care, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je "troep" op je huid smeert en op een natuurlijke manier jouw huid kan gaan verbeteren. 

Ik maak gebruik van natuurlijke producten en natuurlijke huidverbeterende methode's. Zo kan jij in stappen jouw huid weer helemaal opbouwen naar een gezonde stralende huid.

 

microneedling heiloo

Wil je op een maat gemaakte behandeling?

Dan is voor jou de juiste keuze om een therapeutisch tijdsblok in te boeken. Op deze manier kan ik namelijk allerlei soorten natuurlijke behandelmethode's met elkaar mixen.

Hoe werkt het?

Heb jij al een voorkeurs behandeling of een huidprobleem? Bekijk eerst eens onder het kopje "huidproblemen" om te zien waar ik jou mee kan helpen.

Je kan in het overzicht van onze werkzwijze zien uit welke behandeling  je moet kiezen.

Heb je nog vragen? dan kan je mij natuurlijk altijd mailen. 

Kom je voor de eerste keer?

Kies dan altijd voor de kennismakingsbehandeling! 

Hierin kan je 3 keuze maken; VIP, basis of beste keuze.

Wil je direct starten met een totaal pakket van verbetering? Kies dan voor het Skin & Health traject.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kan je het beste zelf online via de website je afspraak inplannen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via info@schoonheidsstudio-072.nl. Indien je aan mij doorgeeft welke behandeling en datum je wenst,  dan kijk ik voor beschikbare opties. Ik zal na jouw e-mail zo snel mogelijk contact met je opnemen ( binnen 12 uur).

Telefonisch ben ik vaak slecht bereikbaar , maar je kan mij altijd proberen te bellen tijdens de aangegeven openingstijden. ( ik beantwoord de telefoon dus ook niet tijdens gezichtsbehandelingen ; stuur mij dus altijd een mail bij het willen annuleren van een afspraak )

Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw  gemaakte afspraak per mail en 48 uur van te voren een herinneringsmail. 

BELANGRIJK: Annuleren of wijzigen van een afspraak

Mocht je jouw  afspraak niet kunnen nakomen, dan dien je dit minimaal 24 uur van te voren aan mij door te geven. Indien je 1 dag van te voren je afspraak afzegt, kan je dit niet meer kosteloos annuleren.

Bij niet tijdig afzeggen ben ik helaas genoodzaakt 50 euro in rekening te brengen. Bij het tijdig annuleren van jouw afspraak kan ik eventueel nog een andere klant inplannen.