Tele Gone

Couperose Treatment

 

Rode adertjes?

Bloed blaasjes?

Spinnetje in het gezicht?

of een stukje wild vlees?

 

Voor wie is de behandeling geschikt?

Het TELE-GONE systeem biedt een oplossing voor mensen die ‘ last hebben’ van diverse huid-oneffenheden zoals couperose, bloedblaasjes, wratjes, steelwratjes. Deze onschuldige huidonregelmatigheden treden meestal op latere leeftijd rond de hals, onder de oksels en borsten. Op deze plaatsen ontstaat van de huid ontstaat veel wrijving. Deze oneffenheden kunnen soms echter wel ontsierend en/ of storend zijn.

 

Hoe werkt het?

Met elektrocoagulatie kunnen huid-oneffenheden snel, eenvoudig en nagenoeg pijnloos verwijderd worden. In de probleemzones wordt door middel van een fijn naaldje warmte veroorzaakt. Deze geeft een elektrisch stroompje zodat de verhevenheid daarbij los weekt en zal daarna verschrompelen. Er ontstaat een zeer klein korstje die er na enkele dagen afvalt.  Deze behandeling heeft geen risico’s of bijwerkingen en u ziet direct resultaat.

 

Uw huid na de behandeling

Na de behandeling kan de huid nog wat rood en warm aanvoelen. Dit betekent dat u de eerste 48 uur na de behandeling voorzichtig moet zijn met zonlicht, zonnebank, sauna, heet douchen en sporten (alles wat met warmte te maken heeft). Na het behandelen  moet u gedurende 4 weken na de behandeling de huid goed beschermen met een zonnebrand met een hoge factor. (spf)

 

Contra Indicaties:

  •  zwangerschap of borstvoeding
  •  gebruik van Roacutane of Isotroïne
  •  botox of fillers in het gebied van de vaatjes
  •  pacemaker of andere metalen
  •  kanker

 

Kosten:  €37,50

per 15 minuten