Over mij

 

Miloe van Hove

 Holistisch huidspecialiste (sinds 2005)

 

 

Hee vrouw!

 

Toen ik zelf jaren last had van dagelijks veel hartkloppingen, ondervond ik daar veel hinder van en voelde het vaak ook angstig om dit mee te maken. De huisarts wilde mij allerlei andere dingen geven, waarvan ik wist van binnen dat ik die niet nodig had.

Nadat ik genoeg opleidingen had gedaan over voeding, leefstijl en suppletie, wist ik dat dit ook van binnenuit opgelost kon worden. Ik ben uiteindelijk mijn eigen bloed gaan analyseren onder de microscoop en ik bleek een verhoogde Vit. B12 disbalans te hebben. Met voeding en de juiste supplementen kreeg ik het al snel onder controle. Binnen een week was dit probleem door mezelf verholpen en ik voelde mij energieker én vitaler. Hierdoor voelde ik mij weer zelfverzekerder en wist ik zeker dat lichamelijke klachten vaak een disbalans zijn in het lichaam, waardoor je jezelf onzeker kunt voelen en niet lekker in je vel gaat zitten.

 

Mijn naam is Miloe en ik ben al 18 jaar huidexpert. En ik werk inmiddels 9 jaar als zelfstandig ondernemer.

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in holistische huidverbetering. Dat wil eigenlijk zeggen dat alles wat er aan de binnenkant gebeurt met je lichaam, in connectie staat met de buitenkant. Ik vind het ook reuze interessant om elke klant te kunnen begeleiden vanuit problemen die starten aan de binnenkant van het lichaam.

"Huidverbetering kan je pas behalen als je gehele lichaam in balans is, waarbij je start met je innerlijke gezondheid voordat je overgaat op huidbehandelingen." 

 

Mijn Specialisaties zijn:

 • Microneedling

 • Microscopisch bloedanalyse

 • Fruitzuurpeelings ( acne & anti age )

 • Hyperpigmentatie (pigmentvlekken)

 • Huidverbetering met supplementen

 • Coagulatie therapie (couperose/ steelwratjes)

 • Voedingsadvies (mbt tot huid & welzijn)

 • Bindweefselmassage (gezicht)

 

Ik heb in de loop der jaren diverse opleidingen gevolgd;

 

 • EMB bloedtest Ortho Health Foundation
 • Orthomoleculair basis adviseusse (OHF)
 • Skin Coach 1 jaar (Karlijn Tempelman)
 • Acne Specialisatie (erkende specialisatie)
 • Voeding & Huid (opleidingcentrum huydexpertise)
 • Microscopisch Bloedanalyse
 • Microneedling
 • Bindweefselmassage

*eind 2023 start ik met de HBO opleiding Hormoon Therapeute

couperose heiloo

Mijn werkwijze

Ik zorg ervoor dat jouw lichaam weer in balans komt, waardoor jouw huidverbeterende behandelingen optimaal effect hebben en huidklachten of huidveroudering direct vermindert worden.

schoonheidsspecialiste heiloo

Maak kennis met mijn unieke aanpak, waar voeding, vroegtijdige huidveroudering en live bloedanalyse samenkomen. Ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt en ik ben vastbesloten om jouw welzijn te verbeteren op een dieper niveau.

Veel mensen worden geconfronteerd met vroegtijdige huidveroudering en willen graag meer inzicht in hun bloedgezondheid. Traditionele schoonheidsbehandelingen bieden vaak slechts een tijdelijke oplossing, zonder de onderliggende oorzaken aan te pakken. Voeding speelt een essentiële rol bij het behoud van een gezonde huid en een evenwichtige gezondheid.

Ik bied een unieke holistische benadering waarbij we niet alleen kijken naar externe factoren, maar ook naar wat er binnenin jouw lichaam gebeurt. Tijdens onze sessie zal ik een live bloedanalyse uitvoeren, waarbij jij zelf kunt meekijken. Dit stelt ons in staat om samen de gezondheid van jouw bloed te beoordelen en mogelijke onevenwichtigheden op te sporen.

Wat mij onderscheidt:

Voedingsadvies: Op basis van de live bloedanalyse geef ik persoonlijk voedingsadvies dat specifiek is afgestemd op jouw bloedgezondheid en huidbehoeften. Samen werken we aan een voedingsplan dat jouw huid ondersteunt en bijdraagt aan een evenwichtige gezondheid.

Behandelingen op maat: Na de analyse bied ik aangepaste behandelingen die gericht zijn op het herstellen en verjongen van jouw huid. Deze behandelingen zijn gebaseerd op de specifieke behoeften die we tijdens de live bloedanalyse hebben geïdentificeerd.

Bewustwording en educatie: Tijdens de sessie leg ik uit wat ik zie in het bloedmonster en hoe dit van invloed kan zijn op jouw huid en algehele welzijn. Ik geloof in het vergroten van jouw bewustzijn en het verstrekken van educatie, zodat je zelf een actieve rol kunt spelen in het behouden van een gezonde en stralende huid.

Persoonlijke betrokkenheid: Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke en vertrouwelijke relatie met mijn klanten. Ik luister naar jouw specifieke wensen en doelen, en samen werken we aan het bereiken van duurzame resultaten.