Onze werkwijze

Om uw huid en uw wensen beter te leren kennen,  starten wij altijd graag met een kennismakingsbehandeling ( indien u kiest voor het behandelen  van het gelaat).

Tijdens deze behandeling nemen wij een intakegesprek af, analyseren wij uw huid en bespreken wij al uw behoeften en zo kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor u opstellen ( indien u kiest voor huidverbetering). Indien u een huid probleem wilt aanpakken, adviseren wij ook uw huid te laten scannen met de Observ. Met deze scan kunnen wij uw huidconditie meten en daardoor een passender advies geven,  wat resulteert in een sneller resultaat. ( bekijk de pagina “kennismakingsbehandeling” voor meer informatie hierover).

Vanuit deze kennismakingsmakingsbehandeling kunt u kiezen voor ontspanning met het merk Janssen cosmetics of voor meer huidverbetering met het merk Dermalogica.

U bent uiteraard niet verplicht om deze behandeling te kiezen, maar wij raden wel aan om een behandeling voor het gezicht te combineren met een intake gesprek. 

 

Ieder persoon heeft zo haar eigen redenen om een bezoek te brengen aan onze salon. Uiteindelijk is ons streven om u te begeleiden naar het langer jong houden van uw huid òf uw huid(probleem) te kunnen verbeteren.

 


partner-logo01
lookx-make-up
dermalogica-logo-wit
loveli
janssen-cosmetics