Onze werkwijze

Wat leuk dat u voor onze salon heeft gekozen! We proberen u bij een eerste kennismaking zoveel mogelijk op weg te helpen naar het allerbeste resultaat en natuurlijk een passend eerlijk advies hierbij.

Om uw huid en uw wensen beter te leren kennen, starten wij altijd graag met een kennismakingsbehandeling ( indien u kiest voor het behandelen van het gelaat).

Tijdens deze behandeling nemen wij een intakegesprek af, analyseren/ scannen wij uw huid met ons huidanalyse apparaat; de Observ 520 en bespreken wij al uw behoeften. Zo kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor u opstellen ( indien u kiest voor huidverbetering). Ook als u voor ontspanning komt, kan het handig zijn voor óns als specialiste, goed uw huid te kunnen bekijken zodat wij onze producten beter kunnen afstemmen op uw huidconditie.

Met deze scan kunnen wij uw huidconditie meten en daardoor een passender advies geven,  wat resulteert in een sneller resultaat. ( bekijk de pagina “kennismakingsbehandeling” voor meer informatie hierover). 

Vanuit deze kennismakingsmakingsbehandeling kunt u kiezen voor ontspanning met het merk Janssen cosmetics of voor meer huidverbetering met het merk Dermalogica.

U bent uiteraard niet verplicht om deze behandeling te kiezen, maar wij raden wel aan om een behandeling voor het gezicht te combineren met een intake gesprek. 

 

Ieder persoon heeft zo haar eigen redenen om een bezoek te brengen aan onze salon. Uiteindelijk is ons streven om u te begeleiden naar het langer jong houden van uw huid òf uw huid(probleem) te kunnen verbeteren.

Tot ziens in de salon!

Groetjes, 

Miloe & Daniëlle

 


partner-logo01
lookx-make-up
loveli
janssen-cosmetics