Net dat stukje extra aandacht en tijd voor u als klant, zonder dat u een nummer bent.  Wij vinden namelijk dat u het allerbeste verdient.

Wij houden van een persoonlijk contact met onze klanten en passen altijd een eerlijk advies toe.

 

Onze salon heeft een breed aanbod op anti-age en pré anti-age behandelingen voor bijna elke leeftijd. Als extra aanvulling hebben wij ook voet & handnagel behandelingen.

Momenteel bestaat het team van Schoonheidsstudio 072 uit 2 vaste medewerkers , 2 stagiaires , 1 huidtherapeute en een permanente make-up specialiste.


Miloe van Hove

eigenaresse & allround schoonheidsspecialiste, pedicure & nagelstyliste

 

“Ruim 15 jaar geleden koos ik voor dit geweldige beroep. Met zeer veel passie blijf ik mij in dit beroep verdiepen en probeer ik mee te gaan in de nieuwste én beste technieken om de huid jong te houden en te maken. Niet alleen voor de huid, maar ook alles hier omheen. Zo kan ik altijd blijven inspelen op de behoeftes van de klant.’

“Na het behalen van mijn diploma in 2004, ben ik tijdens mijn opleiding al in de weekenden gaan werken in een spa en van daaruit ben ik diverse richtingen ingeslagen d.m.v. diverse cursussen en intern veel te leren in verschillende schoonheidssalons. Uiteindelijk na 10 jaar werkzaam te zijn geweest, ben ik in 2014 mijn eigen onderneming gaan starten. Ik wilde graag een divers pakket kunnen aanbieden aan de klant, waarbij de focus ligt op anti-age om de huid jong te houden én jonger te krijgen. Ons aanbod is zo afgestemd dat voor elke leeftijd een toepasselijke behandeling te vinden is.

In februari 2016 ben ik als docente nagelstyliste gaan werken op een particuliere school in Heerhugowaard. Hier ben ik in 2018 mee gestopt, zodat ik mij nog beter kan gaan focussen op ons schoonheidsinstituut.”

In ons schoonheidsinstituut is iedereen volledig gediplomeerd en volgen wij elk jaar diverse trainingen en cursussen om alle ontwikkelingen in ons vakgebied om alle kennis bij te houden. Wij zijn dan ook aangesloten bij de Anbos en wij bezoeken regelmatig de beurs.”

U kunt Miloe op de woensdagen, donderdagen, vrijdagen en op de zaterdag vinden in de salon.


Daniëlle van Zundert

allround schoonheidsspecialiste  & pedicure

 

 

“Na het behalen van mijn diploma op het Regio college in 2012 te Zaandam, ben ik direct gestart met werken als schoonheidsspecialiste in diverse salons ( o.a. in Amsterdam en in een groothandel ). In 2014 heb ik mijn diploma als pedicure behaald en ik beoefen mijn vak met zeer veel liefde uit. Bijna alle certificaten van Dermalogica heb ik momenteel behaald. Het verbeteren van de huid van de klant en de persoonlijke aandacht staat bij ons centraal”.

Momenteel ben ik nog bezig met het halen van mijn specialisaties ( o.a. bindweefselmassage en shiatsu massage ) op het MBO allround schoonheidsspecialiste te Goorn. Deze is zo goed als afgerond. Ook ben ik bekent met het merk CND en het werken met shellac op de handen én voeten.”

U kunt Daniëlle vinden op de dinsdagen, woensdagen , vrijdagen en zaterdagen in de salon.

 


Ploon Hellendoorn

Huidtherapeute

“Huidtherapie is mijn passie. Als huidtherapeut werk ik samen met de salon door aanvullende behandelingen te geven in de vorm van lasertherapie en medische peelings. Dat is o.a. ontharen, pigmentvlekken, couperose, littekens, huidverbetering, acne en schimmelnagels. Ik heb de studie Huidtherapie succesvol afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Daarvoor heb ik een opleiding tot schoonheidsspecialist gevolgd. Ik krijg er energie van door mensen te helpen met de huid. Daarbij stel ik voor iedereen een persoonlijk behandelplan op om het beste resultaat te krijgen. Ik heb mijn doel bereikt als iemand met een glimlach de deur uitloopt.”

 

 

Ploon is elke 6 weken op donderdag aanwezig van 09.30 tot 17.30 op afspraak.

 


Linda van Wolferen

permanente make-up specialiste

 

“Op de academie voor permanente make-up, bij Irma Hulscher heb ik mijn diploma behaald als permanente make-up specialiste. Door mijn passie voor dit vak zal ik doorgaan met leren en na verwachting zal ik in het najaar/ winter van 2018 verder gaan met de masterclass PMU lippen en deze behaald hebben. Op deze manier blijf ik doorgaan en blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste technieken in dit vak”

“De klant is koning en daardoor neem ik altijd voldoende tijd om alles tot in de puntjes na tevredenheid van de klant aan te brengen.  Mijn sterkste punt is dan ook dat ik nauwkeurig te werk ga en veel geduld heb.”

 

U kunt Linda op afspraak aantreffen in ons schoonheidsinstituut.


 

partner-logo01
lookx-make-up
dermalogica-logo-wit
loveli
janssen-cosmetics