Grauwe huid | Rokershuid

Geen kleur in het gezicht?

Je gezicht mist kleur, je wangen zijn niet snel doorbloed of sinds je rookt is jouw huid wat grauwer geworden.

 

Wat kan ik voor je betekenen?

Het is voor mij noodzakelijk om vast te kunnen stellen d.m.v. een intake met een huidscan (kennismakingsbehandeling), waar het probleem zich voordoet en waardoor het zich voordoet.

Een slecht doorbloede huid vergt een wat stevige aanpak en een goede basis voor huidverzorging voor thuis is ook echt een pré.

Mijn advies zal uiteraard zijn als je rookt, hier proberen met te stoppen. Anders is het soms een probleem wat lastig te verhelpen kan zijn (dweilen met de kraan open).

 

Welke behandelingen zijn dan geschikt voor jou?

Je moet al snel denken aan Bio kruidenpeeling, deze stimuleert de doorbloeding en activeert de cellen & voedt de stamcellen.

Ook een bindweefselmassage is een goede optie voor de activatie van doorbloeding. Tevens zal het een mooie combinatie zijn ( indien er geen gesprongen vaatjes zijn geconstateerd ), deze 2 te combineren. Een kuurverband is bijna onmisbaar, maar je merkt al snel genoeg dat je huid verfrist na 1 behandeling.

Na een kuur kan je dit resultaat blijven ondersteunen door 1 x in de 6 weken een keuze te maken uit de Bio Peel of een Esse Skin Care facial.

 

Bekijk de volgende behandelingen

schoonheidsspecialiste heiloo