Gevoelige huid

eczeem heiloo

Rode wangen / Eczeem / snel geïrriteerde huid?

Herken jij dit ook?

Veel mensen hebben last van rode wangen in de kou of bij warmte. Soms nog erger; gepaard met roodheid , ontstekingen of opvlammende eczeem. Ook snel reacties op diverse huidverzorings producten hoort hierbij.

Diverse oorzaken zijn de boosdoener:

  • weersinvloeden
  • alcohol
  • medicatie
  • verkeerde producten
  • zwakker huid barrière
  • Een disbalans in de darmen /  lichaam

 

Wat kan ik voor je betekenen?

Het is erg belangrijk om hierin een goed advies te krijgen, waarbij ik leefstijl en gebruik van producten goed doorneem met je.

Jouw huid kan wellicht op een simpele manier al snel sterker worden, door enkele dingen aan te passen in je dagelijks leven. Ik zal hierin tips kunnen geven. In de salon gebruik ik producten om het huidmicrobioom weer te herstellen, deze zijn ook zeer geschikt voor gevoelige huidtypes en zullen jouw huidbarrière ook sterker maken.

Het is uit onderzoek gebleken dat 80% van de huidaandoeningen van binnenuitkomt  i.c.m. de verkeerde huidverzorging. Ik geloof zelf dat een huidprobleem als rosacea/ eczeem of een snel rood wordende huid opgelost moet worden vanuit de binnenkant én buitenkant.

 

Welke behandelingen zijn dan voor jou geschikt?

Het is belangrijk om eerst jouw huidbarrière weer sterker te maken en dat kan je het beste doen, door behandelingen op te bouwen. Ik kan ervoor zorgen dat dit stapsgewijs intensiever gemaakt kan worden, met hierbij de juiste ondersteuning voor thuis.

De behandelingen met ons merk Esse Skin Care, zijn volledig natuurlijk en gericht op het herstellen van de huidflora.

Om ervoor te zorgen dat eventuele (beginnende) rosacea onder controle wordt gehouden geef ik altijd een duidelijk advies over supplementen (en eventueel huid dieet). Het komt vaak voor dat mensen met een extreem gevoelige huid een disbalans hebben in het lichaam/ lekkende darmwand. I.c.m. de juiste voeding en supplementen kan je al heel veel vanuit de binnenkant herstellen en voorkomen.

Het kan soms fijn zijn om van te voren een Microscopisch bloedanalyse te laten doen. Hierbij kan ik veel disbalansen bekijken d.m.v. 1 druppeltje bloed en zie je binnen 20 min. op een scherm de uitslag!

 

Bekijk de volgende behandelingen

schoonheidsspecialiste heiloo

microscopisch bloedananalyse

Microscopisch bloedanalyse