shutterstock_230184487

Mesotherapie wordt bij Schoonheidsstudio 072 gebruikt als een intensieve anti-age behandeling. Deze wordt ingezet als u last heeft van een slappe huid, rimpels, fijne lijntjes. Zelfs bij mensen met couperose is deze behandeling erg effectief. Schoonheidsstudio 072 biedt in tegenstelling tot vele andere salons, de naaldloze mesotherapie aan. De behandeling is daarom ook geheel pijnloos, maar zeker net zo effectief!

Resultaten Mesotherapie

Door mesotherapie wordt de celvernieuwing in gang gezet, 1 van de grote oorzaken van huidveroudering word in gang gezet. De lichte stroom zorgt ervoor dat de cellen in uw huid tijdelijk worden open gezet, en op deze manier in combinatie met ultra sound kunnen de pure werkstoffen in de diepere huidlagen komen. De onderste huidlagen worden weer egaal en elastisch. Alle schadelijke stoffen van roken, luchtvervuiling en UV stralen worden eveneens aangepakt. Daarnaast werkt de mesotherapie ook goed tegen een droge en ruwe huid die vaak ook fijne rimpeltjes bevatten. Na de mesotherapie kunnen uw poriën met 80 % vermindert zijn. De gladheid van uw huid kan zelfs tot en met 50% toenemen. Uw fijne lijntje verdwijnen en grove rimpels worden minder grof.  Mesotherapie lift uw huid op alle probleem gebieden die zich vaak bevinden rond de ogen of op de wangen. Zelfs als u last heeft op lijnen op uw decolleté of hals, kan dat aanzienlijk vermindert worden. Mesotherapie is een perfect middel om preventief  te gebruiken tegen huidveroudering. Na 1 behandeling zult u al een zichtbaar resultaat hebben, maar het beste resultaat behaalt u toch echt met een gemiddelde van 4 behandelingen. Tussen de behandelingen in zit 5 tot 7 dagen.

Hoe werkt mesotherapie?

Het belangrijkste doel van Mesotherapie is om actieve werkstoffen in de onderste huidlagen en in de cellen van uw huid te laten transporteren. Via de poriën en haarwortelkanalen kunnen werkstoffen via de opperhuid in de diepere huidlagen penetreren. Door de lichte stroom die gebruikt wordt, kunnen de cellen in de huid tijdelijk open gezet worden en zo kunnen de pure ingrediënten rechtstreeks tot in de celkernen doordringen!

Om de huid goed voor te bereiden, wordt de huid voorbehandeld met een fruitzuurpeeling. Deze zal worden afgestemd op de huidtype of huidklacht.De fruitzuren kunnen soms als prikkelend worden ervaren.  Tijdens de behandeling glijdt een speciale behandelkop over de te behandelen huidzones. Hierbij worden de ingrediënten die speciaal op huidklacht/type zijn afgestemd, diep in de huid gebracht. U kunt een lichte tinteling ervaren, echter de behandeling is geheel pijnloos.

Bij een Mesotherapie behandeling wordt uw gelaat, hals én decolleté meegenomen.

Let op wel op met de zon. Tijdens de kuur moet u de zon minimaal 7 dagen ontwijken en elke dag spf 30 dragen!

Nieuwe naaldloze Mesotherapie!

In het verleden werd er gewerkt met een injectiespuit om o.a. vitaminen en mineralen, verjongende werkstoffen rechtstreeks in de huid te aan te brengen. Nu is er een nieuwe Mesotherapie die deze pijnlijke methode geheel overbodig maakt. Het basisidee blijft hetzelfde; de actieve werkstoffen onderhuids inbrengen (waar er zich een huidprobleem bevindt ) zodat er een huidverbetering plaatsvindt. Hierdoor is er een doeltreffende penetratie van werkstoffen mogelijk die vrijwel geheel pijnloos is. Ook als huidverjongende(anti-aging) methode is Mesotherapie een populaire gezichtsbehandeling. De ingrediënten bevatten een cocktail van zeer effectieve werkstoffen afgestemd op de huid.

 

Contra- indicaties

 • Hart & vaatziekten
 • Pacemaker / ICD
 • Epilepsie
 • Chirurgische implantaten
 • Cosmetische implantaten
 • Zwangerschap
 • Tumoren, kanker, min. 5 jaar vrij van kanker
 • Ontstekingen in het te behandelen gebied
 • Injectables; zoals botox ( min. 2-3 weken er tussen )
 • Chemische peeling recent
 • Migraine
 • Osteoporose

Duur: 75 min.

Kosten: €89,50

partner-logo01
lookx-make-up
lookx-skincare
loveli
janssen-cosmetics