dermatude-1-750x350-700x327

De natuurlijke facelift

 

100% natuurlijk & bewezen resultaten , voor iedere leeftijd!

 

Strakkere contouren, een egalere teint, een frisse blik en vervaagde rimpels. Dat is wat deze behandeling met uw huid zal doen!

Bent u niet van plan om botox of fillers te gaan gebruiken, maar wilt u wel snel en goed resultaat boeken? Dan is deze behandeling iets voor u.

 

Wat doet dermatude meta therapy voor uw huid?

vervagen van fijne lijntjes en diepere rimpels

verkleefde huidstructuur wordt aanzienlijk vermindert

stevigere huid

gladdere huid

pigmentvlekjes & ouderdomsvlekjes verminderen

grauwe huid verdwijnt

Uw voordelen:

√ Korte behandelingstijd

√ 100% natuurlijk

√ Pijnloos & snel

√ Fantastische resultaten

√ Direct zichtbaar resultaat

√ hersteltijd binnen enkele uren

√ Als veilig aangeprezen door dermatologen

√ Ook voor hals & decolleté

 

Hoe werkt Dermatude Meta Therapy?

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties op de juiste huiddiepte in de huid gemaakt. De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal apparaat met een behandelmodule met gepatenteerde Flex Head Technology. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om microperforaties te repareren.  Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een 100% natuurlijke vorm van huidverbetering van binnenuit. Meta Therapy heeft een dubbele werking; de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijk herstelmechanisme van de huid van binnenuit én brengen actieve werkstoffen in de huid., precies in de juiste cellagen waar zij het meest effectief zijn.

 

Het resultaat

Uw huid wordt steviger en krijg meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren verloren heeft, wordt met Meta Therapy opnieuw geactiveerd. De biologische klok wordt op een 100% natuurlijke manier terug gedraaid, met een frisse en jongere uitstraling als resultaat.

Let op:

De behandelingen geven het beste resultaat in kuurverband mét daarbij de producten van dermatude , maar u kunt uiteraard eenmalig een kennismakingsbehandeling uitproberen. Na deze kennismakingsbehandeling kunt u kiezen om losse behandelingen in te boeken ( dit geeft minder resultaat), of om door te gaan met de  kuur als u gebruik wilt maken van een **voordeelkuur.

Een voordeel kuur bestaat gemiddeld uit 8 behandelingen  (vanaf 35 jaar of ouder )die verdeelt is over 3 maanden, maar u ziet al na 1 behandeling resultaat. Bent u jonger als 35? Dan kunt u ook kiezen voor een kuur van 4 keer.

 

WIJ ADVISEREN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE BIJPASSENDE PRODUCTEN VAN DERMATUDE, OM ALLERGISCHE REACTIES & VERMINDERT RESULTAAT UIT TE SLUITEN. WIJ KUNNEN GEEN GARANTES GEVEN ALS U EEN ANDER PRODUCT GEBRUIKT ICM EEN BEHANDELING.

Een kuur gaat als volgt: de eerste maand elke week een behandeling, de tweede en derde maand elke 2 weken een behandeling. Geadviseerd wordt om na de kuur tussen de 4 á 6 weken een behandeling te ondergaan en het resultaat optimaal te houden.  ** bij een voordeelkuur van 8 behandelingen krijgt u een **GRATIS huidverzorgingspakket t.w.v. €125,00! ( u betaald dan wel het gehele kuur bedrag dan in 1 of 2 x ).

 

Contra indicaties:

  • zwangerschap & borstvoeding
  • contact allergie
  • hemofilie ( stollingsziekte )
  • chronische huidziekte
  • diabetes
  • immuunstoornis
  • hart- en vaatafwijkingen
  • zware medicatie
  • Zon vakanties of zonnebank

 

Duur: circa 50 min.

Kosten: €119 1e x

partner-logo01
lookx-make-up
loveli
janssen-cosmetics