browtastic_henna-logo_nl-300x300

Vind jij wenkbrauwverf ontzettend mooi, maar blijft het niet lang genoeg zitten?  Hou jij van volle en strakke wenkbrauwen…?

Dan is  Henna brows zeker wat voor jou! De henna hecht zich niet alleen op de haren, maar ook op de huid! Afhankelijk van je huidtype en de nazorg en de kleur die je kiest, blijft Browtastic Henna tot wel *2 weken goed zitten ( * 2 weken is op basis van een middelbruine kleur en een droge huidtype). Pas daarna gaat het vervagen op de huid en de haartjes blijven gekleurd tot de haartjes uitvallen!

BrowTastic Henna is een zeer veilige manier om de wenkbrauwen te verven. De henna is een 100% plantaardig en zuiver natuurproduct dat wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide.

De kleuren komen tot stand doordat henna poeder wordt vermengd met andere gedroogde planten. In onze salon heb je keuze uit de kleuren: lichtbruin, middenbruin en donkerbruin.

BrowTastic Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! BrowTastic Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. BrowTastic Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up en microblading.

Contra indicaties:  (lees deze goed door!)

√ Glycose-6-fosfaat dehydrogenase (G6PD)

√ Bij bloedarmoede- als je het medicijn lithium neemt

√ bij wondjes rondom de huid van de wenkbrauwen

√  als je wenkbrauw haren kort geleden nog zijn geverfd

Browtastic  heeft sinds september 2017 een nieuwe lijn henna voor ook de zeer lichte huidtype’s . Deze lijn is alleen niet geheel 100% natuurlijk, maar wel prachtig van resultaat. Let wel op:  **hoe lichter de kleur, hoe sneller dit van de huid vervaagt.

**Wij adviseren altijd om de wenkbrauwen in te sealen met castorolie of vaseline als je met water in aanmerking komt. Ook zon en veelvuldig gebruik van schoonmaakproducten voor de huid zorgen ervoor dat de henna veel sneller van de huid verdwijnt.

Duur: circa 40 min.

Kosten: €37,50 / €20,50 in een facial*

partner-logo01
lookx-make-up
lookx-skincare
loveli
janssen-cosmetics