Ziet u geen plek meer in de agenda? Stuur ons een mail met de gewenste datum en tijd, dan plaatsen wij u op de wachtlijst of proberen wij een plekje te maken voor u.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u het beste zelf online via onze website uw afspraak inplannen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via info@schoonheidsstudio-072.nl of door het contactformulier in te vullen. Indien u aan ons doorgeeft welke behandeling en datum u wenst,  dan kijken wij voor beschikbare opties. Wij zullen na uw e-mail zo snel mogelijk contact met u opnemen ( binnen 12 uur).

Telefonisch zijn wij slecht bereikbaar , maar u kunt ons altijd proberen te bellen tijdens de aangegeven openingstijden. ( wij beantwoorden de telefoon niet tijdens gezichtsbehandelingen )

U ontvangt altijd een  bevestiging van uw afspraak per mail en  24 uur van te voren een herinneringsmail. 

Vanwege de nieuwe AVG wet, zijn wij genoodzaakt bij speciale behandelingen, een toestemmingsformulier te laten ondertekenen.

 

 

Afwijkende openingstijden:

  • donderdag 17 & 24 oktober GESLOTEN
  • vrijdag 15 november vanaf 14.00 uur GESLOTEN 
  • dinsdag 26 november GESLOTEN
  • Donderdag 5 december VANAF 1600 uur GESLOTEN
  • Woensdag 27 november & vrijdag 29 november vanaf 1330 uur GESLOTEN  
  • Maandag 23 december OPEN 09.00-17.00 uur
  • Dinsdag 24 december OPEN 09.00-17.00 uur

Annuleren of wijzigen van een afspraak

Mocht u uw afspraak niet kunnen nakomen, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven. Nadat u uw herinnering’s e-mail heeft ontvangen, kunt u niet meer kosteloos annuleren.

Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de geplande behandeling in rekening te brengen. Bij het tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij eventueel nog een andere klant inplannen, zodat de behandeltarieven scherp kunnen blijven.

Boek nu!

partner-logo01
lookx-make-up
dermalogica-logo-wit
loveli
janssen-cosmetics