Afspraak maken (& Impressie salon)

 

 

 

Super leuk dat je bij ons een afspraak wilt inboeken!

Maar... wel even een kleine mededeling;

Je kan bij ons nog steeds een pedicure behandeling inplannen, mits je dit samen inboekt met een gezichtsbehandeling.

Wij willen graag meer aandacht kunnen bieden rond de huidverbeterende / gezichtsbehandelingen.

Boek je wenkbrauwen epileren/ verven/ wimpers verven of een onderdeel gezicht harsen in combi met een facial? Dan geniet je van een voordeeltarief van 12 euro per onderdeel.

Kan je nou geen plekje vinden op jouw favourite datum? Zet jezelf dan op de wachtlijst of stuur ons een Whatsapp berichtje.

 

Tot snel!

Liefs Team 072

Afwijkende openingstijden:

 

- donderdag 6-1: GESLOTEN

- dinsdag 11-1:  GESLOTEN

- Vrijdag 4-2:    GESLOTEN

- Vrijdag 25-2:   GESLOTEN

 

 

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u het beste zelf online via onze website uw afspraak inplannen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via info@schoonheidsstudio-072.nl. Indien u aan ons doorgeeft welke behandeling en datum u wenst,  dan kijken wij voor beschikbare opties. Wij zullen na uw e-mail zo snel mogelijk contact met u opnemen ( binnen 12 uur).

Telefonisch zijn wij slecht bereikbaar , maar u kunt ons altijd proberen te bellen tijdens de aangegeven openingstijden. ( wij beantwoorden de telefoon niet tijdens gezichtsbehandelingen )

U ontvangt altijd een bevestiging van uw afspraak per mail en 48 uur van te voren een herinneringsmail. 

Annuleren of wijzigen van een afspraak

Mocht u uw afspraak niet kunnen nakomen, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien u 1 dag van te voren uw afspraak afzegt, kunt u dit niet meer kosteloos annuleren.

Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de geplande behandeling in rekening te brengen. Bij het tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij eventueel nog een andere klant inplannen, zodat de behandeltarieven scherp kunnen blijven.

Vanwege de nieuwe AVG wet, zijn wij genoodzaakt bij speciale behandelingen, een toestemmingsformulier te laten ondertekenen.