Acne | Onzuivere huid / grove poriën

Puistjes of een vette huid?

Acne of puitjes kan als zeer vervelend worden ervaren. Dit kan op vroege leeftijd of op late leeftijd (nog) steeds hinder vormen.

Diverse oorzaken vormen dit probleem, zoals:

  • huidverzorging
  • hormonale schommelingen
  • voeding
  • leefstijl
  • vitamine tekort
  • medicatie gebruik

 

Wat ik voor je kan betekenen:

Uiteraard heeft geen enkel persoon dezelfde huid. Ik adviseer om eerst bij mij langs te komen voor een kennismakingsbehandeling met huidscan. Zo kan ik de oorzaak van het probleem achterhalen. Ook kan ik bij deze huidscan waarnemen waar de verstoppingen zitten en of er eventueel een propionibacterie de huid zit. Op deze manier kan ik een doelgerichter product advies geven en de behandeling afstemmen op mijn waarnemingen.

Bij een advies gesprek (kennismakingsbehandeling) neem ik ook door of er eventuele andere oorzaken zijn die je zelf zou kunnen aanpassen o.a. over voeding en leefstijl.

 

Welke behandelingen zijn dan voor jou geschikt?

De meest effectieve methode in mijn salon is dan wel de fruitzuurbehandeling;  Acid Treatment met een AHA of (BHA salicyl) fruitzuur of de Green Sea Peel. Je moet hierbij denken aan een kuurverband van minimaal circa 6 keer en het daarbij horende product- en leefstijl advies. Deze kuur kan je  het beste in de winter en herfst maanden ondergaan, omdat je huid gevoeliger is voor UV stralen.

Bij acne behandel ik altijd i.c.m. supplementen en een huid dieet. Het is namelijk van belang dat deze dingen gecombineerd worden voor een goed resultaat.

Heb je een getinte huid? Dan kan je beter voor de Bio Peel kiezen. Deze ontgift de huid van binnenuit, voedt de stamcellen en is het meest veilig i.v.m. de UV stralen.

Als alternatief bied ik ook een Esse Skin Care behandeling aan. De ingredienten van deze lijn bevat wel 4 verschillenden soorten bacterie stammen. Hierdoor gaat de huid zichzelf op een natuurlijke manier herstellen.

 

Bekijk de volgende behandelingen

acne heiloo
acne heiloo